perjantai 1. lokakuuta 2010

ooh baby, baby it's a wild world

sekava olo
eikä oikeen tiiä mitä siitä pitäs sanoa.
tää ilosen roolin vetäminen alkaa käydä vähän voimille, toissapäivänä alko vaan vituttaa ihan ylivoimasen paljon. Enkä ees yrittäny peitellä sitä. Ei vaan jaksanu leikkiä hyväntuulista, mutta nukuin sen yli ja eilen oli parempi päivä. Paljon_parempi.
Olin Tervakoskella jossain messuilla lakkaamassa pikkutyttöjen kynsiä. Sain siitä vähän palkkaa jee.
Illalla siis pääsin kuin pääsinkin suistolle, minne oli pyydetty alkuviikosta. Oltiin kattomassa wastedia, myöhästyttiin kaverien bändin esityksestä, hups vain. Jäätiin vähän jumittaan puiston penkille.



Oli aika löysiä punkkareita kyllä eilen suistolla, kukaan ei yhtään osannu riehua. Ois pitäny mennä näyttään mallia. Siellä ois tarvittu sellasta SiruLillyKata asennetta! Mutta normaalista poiketen istuin rauhallisesti penkillä ja litkin väljähtänyttä bisseä hyvässä seurassa. Ilta oli silti mukava. Onnistuin vissiin myös vähän humaltumaan, hupsista(tästä voi kysyä muutamalta nimeltä mainitsemattomalta henkilöltä jotka joutuivat mun rasittavasta tilasta kärsimään, kun oon jotain sekoja selittäny :-------------D)
Tästä päivästä en vielä tiedä, kohta nään Katan ja neljän aikaan sit johki pihalle pyöriin ja nauttimaan jumittamisesta. Illasta ei vielä mitään hajua, kai sitä jonnekin vois päätyä. Sen näkee sitten.


Fiilis on kohtuu hyvä tänään! Äsken keittelin kahvit jollekki rumalle homolle. Huomenna suunnaks todennäköisesti Hyvinkää pitkästä aikaa. Oon laiminlyöny vähän sen suunnan kavereita ja huomenna otetaan sitten sitä vähän takasin. Ikävä kyllä joutuu tekee oharit Jonaskille ja Elisalle joilla olis molemmilla jotain kivaa bailunpoikasta huomenna :(
Mutta ainakaan toiseen paikkaan ei kiinnosta edes oikeestaan mennä kattoon jonku idiootin naamaa ja se on varmaan tyytyväinen, etten ilmaannu paikalle.
Mutta tästä on hyvä jatkaa! Tarttee mennä laittaan itteä enemmän ihmisen näköseks että kehtaa nähä tyyppejä. =)))

1 kommentti: