keskiviikko 6. lokakuuta 2010

k

Ollu taas vähän taukoa kirjottamisesta.
Odottelin että oisin saanu kuvia Hyvinkään bileistä, että oisin voinu lisätä tänne, mutta siinä nyt tuntuu vähän aikaa kestävän. Pitää siis kirjotella jotain muuta nyt.
On vähän huono fiilis. Vituttaa.
Mä en tajua mikä siinä on, että pitää olla tyly. Alkaa vituttaa aika paljon se, kun yrittää oikeesti olla jollekin mukava ja koittaa saada toisen hyvälle tuulelle päivittäin, niin mitä mä saan takasin? Pelkkää paskaa. En millään jaksais. Ihan sama mikä hieno syy sille tylyilylle on, niin mulle alkaa riittää. Ei kiinnosta enää edes yrittää jutella, ku tulee vaan pahalle tuulelle. Mikä vittu sua oikeesti vaivaa? Nautitko oikeesti siitä, että toisille tulee paha mieli? No mä en ainakaan jaksa enää kuunnella. Mieti joskus mitä haluut tällä lailla menettää.

VITUTTAAAAAAAAAA TOMMONEN KUSINAAMAILU





No se siitä avautumisesta. Tänään on ehkä paska fiilis, mut huomenna on parempi päivä. Pitäs tulla vähän rahaa ja lupasin lähteä stadissa käymään. Tuli nytki parempi fiilis ku ajattelee asiaa. Ihana päästä taas pienelle tauolle Hämptonista. Piristävää. Ja hyvää seuraakin taas luvassa. Lilly is happy! Junamatka ehkä vähän vituttaa, mut Helsingin päässä luulis sen menevän ohi.



Asiasta ovimattoon. Kauheesti tekis mieli mennä kuvaileen, mut ei oo oikeen inspiraatiota, eikä ketään kivoja malleja. Ja kameran USB-piuha on Pekalla lainassa, niin ei saa kuvia koneelle. Mikä muuten on vähän syynä siihenki, ettei oo ollu nyt viimesimmissä postauksissa itseotettuja kuvia. Kameran vois kyllä ottaa silti huomenna mukaan. Me HEART Helsinki.

HKI 08, katukuvaussessarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti