torstai 12. elokuuta 2010

SIK

Jousimies 23.11. - 21.12.
Ei kannata kantaa kaunaa, mutta ei kannata hyväksyä myöskään törkeää käytöstä. Poista eräs ihminen elämäsi kartalta, häneen ei kannata tuhlata voimavaroja. 

Päivän horoskooppi vissiin latelee vähän totuuksia iltalehden sivuilla. Huvittavaa ajatella että kaverit on hokenu tota viimeset puol vuotta, enkä oikeestaan oo varsinaisesti kuunnellu, mutta että asiaa pitäis alkaa miettimään kun HOROSKOOPPI SANOO NIIN. Useemminhan horoskooppi on kuitenki jotain ihan täyttä paskaa, eikä kovin monena päivänä voi sanoa että "nyt kyllä osu ja uppos" aika harvoin oikeestaan. Enivei, aloin miettimään että onkohan olemassa sellasia ihmisiä jotka uskoo näihin horoskooppi ja muihin ennustusjuttuihin ihan täysiä? Sellasia ihmisiä jotka tekee kaiken mitä horoskooppi käskee, vaikka käytännössähän se ei oikein toimi kun kaikissa eri lehdissä ja eri sivuilla yms, lukee ihan eri asioita joissain jopa ihan päinvastoin kun toisessa.

Sukulaiset on hurahtanu vähän noihin noitahommiin liikaa ja mummu ennustaa jo jollain tarotkorteillaki yms. Ite en varsinaisesti kyl noihin usko, jotain horoskooppeja huvikseni joskus lueskelen. Millasia on sellasten ihmisten elämä jotka tekee kaiken mitä horoskooppi tai ennustaja sanoo? Voisko joku esim riskeeraata kymmenien vuosien avioliiton koska ennustaja käskee taí jopa joku horoskooppi?

Joka tapauksessa, kyllähän se nyt pistää vituttaan ku joku ihminen ketä et oo ikinä edes tavannu on oikeessa. -__-


Aiheen vaihdoksena. Veikkaan et oon kipee. Aika paska olo koko ajan, nenä vuotaa ja pää on tukossa, väsyttää ja mikään ei kiinnosta. Kylmä ja kuuma samaan aikaan eikä tosiaan jaksa tehä mitään. Liitetään nyt viel tähän masennus niin lopputulos on että kaikki asiat vituttaa ja koko ajan paha mieli -> EN JAKSA/EI KIINNOSTA/EI HUVITA/EI OO MITÄÄN SYYTÄ NOUSTA SÄNGYSTÄ.
Sama olo oli jo eilen ja meinasin tukehtuu solariumissa johon väkisin raahauduin, samoin myös tänään meinasin sinne tukehtua. Vähän on myös tylsää, oon yksin kotona (kai). On täysin turha olo. Jos huomenna tulis rahaa, niin lähen reissaamaan viikonlopun jälkeen jonnekin, en varmaan ees sano kellekään minne.

Mitähän kaipaan viimesenä tässä vaiheessa hmm...???
EIKU VITTU TIIÄNHÄN MÄ! KIINNOSTAA KAIKISTA ENITEN KUULLA TÄSSÄ VAIHEESSA KUINKA JONKUN MUUN ELÄMÄ ON MUKA NIIN PERSEESTÄ, PAINUPPA VITTUUN HOMO.

kivakiittijesmoikusipäät

kolme syytä kuunnella horoskooppia:

1. teen vääriä asioita väärään aikaan, kuten puhun, hengitän tai oon olemassa
2. asiat ei selkeesti ikinä tule muuttumaan siihen suuntaan kun haluisin, vaan juurikin päinvastaiseen
3. en taida hävitä enää mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti