sunnuntai 15. elokuuta 2010

MININ JAMIT


ILTA ENNEN JAMEJA MINILLÄ

Perjantaina pojat hommaili minillä ja saatiin vähän väriä pintoihin. Kaikki parhaat ihmiset oli paikalla ja kaljaa juotiin =)

Elina pakkojuotti valkkaria ja lähettiin illaksi kolibrin hautajaisiin juomaan halpaa viinaa(Kiira pakotti juomaan kossushotteja, ihan mitä tahansa muuta ens kerralla sitten KIITOS) ja tanssimaan. Oli tosi hauska ilta, joka päättyi vegepizzan puolikkaaseen, mukaviin jatkoihin ja tappelun selvittelyyn. WAY TO GO GUYS! Oon ylpee.
Ei oo pitkään aikaan ollu niin mukavaa kolibri reissua, ei vaan millos oon muka ollu viimeks tipubaarissa? keväällä? No enivei, sillon ei ollu kovin hauskaa.

Kamera on kusipää, miks en oo rikas että voisin ostaa uuden? Kuvat ylivalottuneita ku oli niin kirkas sää ja mun kamera ei suostu muuttamaan aukkoa! KIVA KIITTI VITTU JES. Aukkoo vähän pienemmäks ja koitan ottaa kuvaa, kamera sanoo ERROR. Haistakaa paskanaamat.
Marko & Pena
Arttu, Rona, Samu, Joona, Antit & Jesse
Ruke, Vitali & Late
Herkko, Vitali & Rona
Hengarit
Joonas & Panda
Marko & Beast
Elina, Simo, Arttu & Paavo
Simo, Late, Samu, Joonas, Paavo, Rona & Ruke

MININ JAMIT

Lauantaina oli sitten itse jamit ja jamien kreisit jatkot suistolla. Lauantai veny itellä kaikennäkösistä hienoista syistä sen verran että paikalle tuli mentyä aika myöhään ja melkeen heti lähdettyä suistolle muka myymään lippuja(kun päästiin paikalle, niin meille kerrottiin ettei meitä tarvita ja hengailtiin neljä tuntia verkan eessä odottamassa että muut haluaa mennä suistolle sisään) Suisto ei ehkä oo ihan mun paikka ja tuli muutenkin pyörittyä siellä selvin päin. Harri oli mukava ja tarjos siiderin. JEE. Keisari ja Eeva pakotti loppuillasta tanssimaan ja Vitalin kanssa jatkettiinki tanssimista kahestaan Suiston edessä, mikä nyt ehkä mun mielestä oli koko suistoreissun paras hetki, siinä oli SITÄ FIILISTÄ. Keisarin kaa lähettiin sit Hannibaliin jossa viihdyin ehkä vartin ja Elina raahas sit ruokailemaan, söin sen kebabista sit salaatin ja ranut, kun ne ei kuulemma oo tosinaisen ruokia. Sitten LIEVÄÄ jumitusta katsellessa random huutavia teinejä ikkunasta ja pelatessa nintendo Wiitä. Ei varsinaisesti valitettavaa. Akku oli loppunu kesken illan ja avasin tunti sitten ja iloitsin 12 uudesta tekstiviestistä!

Kaisu, Paavo, Sekava, Miina, Jonaski, Siru & Saija
Jamien juopompi yleisö
Arttu, Herkko, Samu & Rona
nuorempi yleisö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti