tiistai 24. elokuuta 2010

ja kaikkea kivaa

Sellanen päivä sitten. Aamulla olin ihan rikki, enkä päässy ylös sängystä ennen ku vetelin vähän 800 buranaa tauluun(_EI_ johdu eilesestä vahinkovetelystä Samun kanssa). Rankkaa tää elämä. Sitten lähinki Kultakatriinan kanssa PRISMAAN perheostoksille. Mun rakas perheeni sai tiskirättejä, pyykinpesuainetta ja HUUHTELUAINETTA niin tuoksuu pojat sitten vähän paremmalle. Itelle ostin kaikennäköstä sellasta, mitä ostetaan sillon kun ollaan rahoissaan. Mä en tosiaan edes muista millon oisin viimeks ostanu meikkejä! No tänään ostin. Ripsivärin ja kulmakynän. Enpä mä niin paljon meikkaa, että sellasiin menis rahaa. Noi nyt oli tollaset pakolliset. Niin ja kaikkea muuta mimmien krääsää. Suihkusaippuaa yms yms. Ruokaakin toki, parempaa omenahilloa eilen ostetun paskan tilalle. Sitten kävin hakemassa Hairlekiinista SHAMPOON JA HOITOAINEEN yhteensä 25 euroaaa. Miksi niin kallista? No siksi että hiustenväri alkaa taas olla lähellä sitä "punaviinikännin jälkeinen aamu vessassa" sävyä. Niin ostin hoitoaineen joka sitten pitää mun kutrit kauniin kirkkaan punaisina, että voin olla se Pieni merenneito.


Sitten Prismasta jatkettiin Katan kanssa matkaa Elinalle, katsastelemaan vähän vaatteita mitä neiti oli heittämässä pois. YYYHYY se lähtee johki kanarian saarille matkaoppaaks ja jättää mut vaan tänne 8((( Ei vaan haen sinne kyllä keväällä perässä! Muitakin murusia katoamassa Suomesta ja yyyyh.
Mut tosiaan, siellä kaiveltiin vaatekasoja ja mukaan tarttu kaikennäköstä pientä kivaa. Ottaisin kuvia, jollen kokisi näyttäväni tällä hetkellä petolinnun persereiältä, tällä tavalla kauniisti ilmaistuna. Mukaan tarttu muutama paita, housut, koruja, huivi, vyö ja ihana kangaskassi. =)) Kiitos vain neiti matkaopas, tälläset jutut on aina kivoja.


Elinalta kun oltiin lähdössä, niin tulikin tekstiviestillä treffipyyntö lähistöltä ja pistin takasin, että "keitä kahvit, heti." Ja sitten pamahdettiin minuutin päästä kahville. kivasti, mukavasti, yllätyksellisesti. 8---D

Nyt meen testaamaan, että kai mä tällä kertaa ostin oikeeta omenahilloa. NJAM. Tapaamisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti