maanantai 9. elokuuta 2010

8----))

Tässä odotellessa että väri vaikuttaa ja muuntaa mua Arieliks.
Ihan fiiliksissä olin ku menikin vaan yks paketti väriä koko päähän, toisaalta tuli sellanen fiilis että ompa käyny hiukset ohueks, tarttee tuuhennuksen. Onnistuin sotkemaan hiusvärillä kyllä ihan miten sattuu. Valkosessa paidassa(joka ei edes ollut päällä vaan jossain päin lattiaa) on toki nyt punanen pilkku!

Illalla oli ihan mieletön ukkosmyrsky ja en tiedä millä järjellä, mutta jostain syystä kaupungin jokainen hyttyskusipää päätti tulla mun ikkunasta sisään ja valloittaa mun huoneen. Vaan ja ainoastaan mun huoneen, jäbien huoneissa ei näkyny yhtäkään inisijää. Tänään siis on edessä seinien pesemistä, koska luonnollisesti flippasin ja riehuin ja tapoin jokaisen hyönteisen minkä löysin ja nyt seinät on täynnä mustia pilkkuja, sadoittain liiskattuja raatoja. En pystyny nukkumaan, ennen ku jokainen kusipää oli tapettu. Jos en olis tajunnu niiden olemassa oloa, niin aamulla kun oisin heränny oisin ollu ihan tuskissani ja peitettynä puremilla ja jättikokosilla paiseilla kiitos hyttysallergian. Tällä hetkellä onneksi ei enää missään inise.

Tänään olis edessä siis jonku näkönen shoppailu päivä. Uudet kengät pitäis metsästää jostain ainakin ja aurinkolasit kun edelliset hajos. Ollu hirveitä inspiraatio kohtauksia tässä ja harkitsin ompelukoneen ostamistakin. Jonkun aikaa tuli käytyä artesaani koulua, mutta kesken se sitten jäi jostain syystä. Nyt on tullut taas sellanen vaihe että tekee hirveästi mieli tehdä kaikkea kivoja vaatteita ja pitää varmaan eksyä kangaskauppaan tässä joku päivä ja mennä mummulle ja vaarille ompelemaan. Pitää postata muutama suunnitelma ja alkaa saada jotain aikaan. Ompelukoneen voisi käydä poistamassa kun rahaa tulee enemmän.

Löysin kyllä myös niin ihanan nettisivun missä myydään ihan täydellisiä vaatteita, suht halvalla, etten tiedä jääkö rahaa kanakaisiin kun sinne on luultavasti pakko laittaa tilaus. Myös hiusten harventuminen on huolestuttavaa ja pidennyksiin rahojen pistäminen saattaa olla edessä. huoh. Nyt menen katsomaan irtosko loputkin hiukset värin ansiosta päästä ja aloitan kenkien metsästyksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti