sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Scandinavian mafia!

well well...
Perjantai meni mukavasti, oikein mukavasti, kännissä. Nappasin laudan kainaloon hain kaupasta sangriaa ja suuntasin Anssin kanssa paral-lelille, mihin myöhemmin saapui myös Otso ja Kristiina sekä Krissen ruotsalainen ystävä Moa. Vedin nätit pannut Anssin laudalla, mistä muistona helvetin kipeä ja iso mustelma shortsien rajassa, nättiä Lilly, nättiä. Ihan näin pikkuvinkkinä, ihan sama kuinka hyvältä idealta se kuulostaa, mutta pari litraa sangriaa ei vaan sovi yhteen skeittaamisen kanssa.
Paral-leliltä mentiin yhen ruotsalaisen jäbän kämpille juomaan vähän lisää. Istuttiin kattoterassilla ja jauhettiin paskaa. Helvetin siisti ilta, ei voi muuta sanoa. Scandimafian lisäks paikalla oli joku ?britti?
Mentiin johonki baariin siitä, käsittäkseni nimeltään Cosmo? varmaks en voi sanoa kun näiltä kohtaa alkaa muisti vähän pätkiä. Cosmossa mansikkamargarita naamaan, joku kertoi myös, että oli juotu jekkushottejakin? Aamun olotila vahvisti kyllä tätä tietoa.

Lauantai, eilinen, ei toki mennyt ihan niin putkeen. Ennemminkin ihan päin persettä. Heräsin aamulla ja jalkaan sattu niin vitusti, katsoin ja totesin, että hyi vittu mikä mustelma. Siinä nilkutin jääkaapille ja totesin, että oon sit yöllä syöny viimeset leivät. JES.
Kauppaan siis. Ostin lisää leipää ja jotain halpaa siideriä, tähän aikaan muu mafia tais jo olla ihan hirveissä jossain päin barcaa.(kello 4pm)
Menen kotiin, näytän kaamiolta. Kämppää tulee katsomaan jotain porukkaa, hirveen iloisena siinä sitten koitan esittäytyä, nilkuttelen ympäri kämppää esittelemässä paikkoja, tämän jälkeen menen suihkuun.
Ja en tosiaan tiedä miten on mahdollista, mutta se suihku räjähti mun käsille, siis oikein luitte, räjähti. Ja sitä saatanan vettä roisku ympäri kylppäriä. En saanu korjattua asiaa, joten paras tapa hoitaa se oli kiroilla ja huutaa kaikilla mahollisilla kielillä. Kaikista paskin homma on se, että perjantai känneissä olen onnistunut hukkamaan mun rakaampaa rakkaamman Melodican kangaskassin jonnekkin sisällään mun lempparineule. Sitä metsästin kämpästä kissojen ja koirien kanssa, eikä se ollut jäänyt Antonillekaan. Meinas ja meinaa itku päästä sen takia. Se on keräilyharvinaisuus saatana, en saa mistään uutta :---((((
Päässä pyöri jo tässä vaiheessa ajatus, että jos alan ryyppään niin tulee elämäni pahimpia vitutuskännejä. Silti lähdin Krissen pyynnöstä macballe testaamaan sitä halppissiideriä, joka osottautui niin paskaksi kamaksi etten tosiaan voinut sitä juoda. Tämän lisäksi poliisit tuli häätämään kaikki sieltä pois jo melko aikasin. Suunnattiin Antonille ja venailtiin Otsoa rapun eessä. Otso saapui ja Anton heitti avaimet, Otso laittoi avaimen lukkoon ja se sitten jäi siihen jumiin. Siinä noin tunti sitä revittiin irti ilman mitään lopputulosta. Noin.
Sitten lievää jumitusta ja suunnattiin Manoloon. Ostin Mojiton, koska ne on siellä ollu aina helvetin hyviä. No tämä tapaus ei ollut, oli aivan paska, tosin muuta ei voinut odottaa tältä illalta. Loppujenlopuks lähettiin vaan himaan kaikki ja ostettiin matkalta vähän kanadurümia, mikä sentään oli hyvää.
Sekava kirjoitus. Mutta oli pakko avautua. Nyt alan kattomaan BBtä ja sen jälkeen käyn kattomassa vieläkö suihku on räjähtäneenä. Suurella sydämellä: Lilpu.

Diggaan mun reidest

paral-lel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti