tiistai 11. syyskuuta 2012

Nej, jag talar inte svenska.

Koulua menny nyt pari päivää. Tänään oli oikeestaan ensimmäinen oikee koulupäivä. 
Eilen oli semmonen starttipäivä, pidettiin yks teoriatunti ja sitten osa porukasta lähti kotiin ja osa rannalle.
Menin sinne rannalle. Paloin. Taas. Perus.
Ryhmässä on 5 poikaa ja hirveesti tyttöjä. Lähes tulkoon kaikki on ruotsista ja sitäkin useampi alle 20 vuotiaita. Mulla ei varsinaisesti ole ruotsalaisia tai niiden kieltä vastaan mitään, mutta kun en vaan puhu sitä kieltä. Joka kerta kun koittaa jonku kanssa puhua niin siihen tulee joku toinen joka vaihtaa kielen ruotsiks ja ihan kun huomaamatta jälleen kaikki ympärillä puhuu ruotsia. Ei oo ihan hirveen kiva jäädä siihen ainooks joka ymmärtää ehkä sanan sieltä, toisen täältä. 
En tiiä, en oo ollu ihmisistä erityisen innoissaan. Siihen saattaa vaikuttaa sekin, etten tykkää pissiksistä, huomiohuorista enkä draamakuningattarista, ja ikävä kyllä noista nuoremmista niitä löytyy jonkun verran. 
Pari tyyppiä vaikuttaa ihan asiallisilta.
Tutustumista ehkä vähän hankaloittaa sekin, että ilmeisesti melkein kaikki asuu noissa koulun majotuksissa, mihin en ite ryhtynyt, kun haluan olla täällä pidempäänkin kun vaan tän koulun ajan. 
Perjantaina ilmeisesti tiedossa jonkunäkönen baaritouri. Ehkä jos oon tarpeeks sekasin niin revin jotain huumoria tosta sakista irti. 



Onneksi mulla on täällä muitakin ihmisiä. Eilen lähin koulun jälkeen Krissen kanssa pyörimään jonnekin. Päädyttiin Macban kautta paral-lelille. Mukana myös Anssi ja pari sen suomikaveria jotka täällä kylässä. Tietysti Suomi mafia päätyi vielä juomaan yhden kaljan Manoloon, mistä sitten nukkumaan. 




Joo, nyt pitäs alkaa vähän opiskelemaan, tahti on tuolla aika kova ja hirveesti tulee opittavaa aina yhelle päivälle. Nyt alan itelle suomentaan tuolta kirjasta jotain tislaamisen historiaa yms. Ja opettelen uusia drinkkejä.

Ps. sain uusia kämppiksiä. Suihku on edelleen paskana. Mulla on nälkä ja täällä on joku pyhäpäivä. Mua väsyttää, haluaisin nukkua, mutta pitää opiskella. yh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti