perjantai 4. maaliskuuta 2011

yök

Moi tänään olen kipee.
Moi syön lisää buranaa.

Joo, nyt on ollu vähän tällänen kirpparipainotteinen viikko. Sunnuntaina käytiin riksussa asti kirpparoimassa. Ja todettiin että sielläpä on vähän kallista. Se suurkirppis ainakin oli ihan hanurista. Sieltä ois löytyny kaikennäköstä kivaa, mutta ei ole halua maksaa niin hirveitä summia käytetyistä tavaroista. Pari ihan kivaa paikkaa löydettiin kyllä. Erkylän kirpputori oli kiva, siellä oli sulonen pappa myyjänä, ostin sieltä nätin teeastiaston. Sillä toisella kivalla kirpparilla oli joku outo nimi. Joku itämaisen kuulonen. En muista nyt kyllä.
Laitettiin sitten pöytä Sirkun kanssa Hämeenlinnaan uudelle kirpparille, kun saatiin kaks viikkoa yhen hinnalla. Sinne lähtikin sitten aika saatanasti tavaraa. huhhuh. Siellä onki sitten tullu kierreltyä vähän enemmän, kun on käyny täyttämässä ja järkkäämässä pöytää.

Eilen kateltiin Tuksun häitä ja tuli mietittyä olisko mahdollista, että se vetää jotain ihan sairasta roolia ja saa siitä massia ja oliskin muuten ihan täysin normaali ihminen? jaa-a.
Sit oltiin Aparien luokkaretkellä ja siitä ei sen enempää. moro.

Bambi on mun aurinko.

Ostin myös aurinkolasit ja pipon! Näkyy mun spaissaripaitaki.

Kuppeja on vielä neljä lisää.

2 kommenttia:

  1. EI voi olla totta miten ihana astiasto. Mäki haluun.

    Ja ite kans epäilin et Tuksu vetää roolia. Monesti, kun sen näkee telkkarissa, se vaikuttaa aika ajoin ihan tavalliselta tai jopa tavallista fiksummalta naiselta. Millainenkohan kuva meillä olis Tuksusta ilman Seiskaa?

    VastaaPoista
  2. maksoin koko astiastosta vaan 15 euroa. Olin tyytyväinen.
    Eilen kun katottiin häät ja se Arto sai jonku kohtauksen, niin vaikutti tosiaan huomattavasti fiksummalta kun on annettu ymmärtää. Jos se saa hullut rahat siitä roolin vetämisestä.

    VastaaPoista