tiistai 15. maaliskuuta 2011

rakkojaaa

Nyt oon saanu taas laitettua vähän kotia kuntoon. Saatiin oranssi sohva ja ruskea hylly ja muuta pientä kivaa. =) Musta(tumman sininen-__-) hirvityssohva on edelleen täällä pilaamassa kokonaiskuvaa ja uudelta sohvalta puuttuis kyl sohvatyynyjä. Tarvii varmaan jostain sellaset ostaa. Mä tykkään selkeistä linjoista, kuvioista ja väreistä, kaikesta melko yksinkertasesta. En oo sellanen supervintage ihminen, oon moderni. Mut hei ihmisistä on moneks ja mä oon tällänen. On kiva sitten tähän kaikkeen selkeään ja "kylmään ja karuun" sitten kiva yhdistellä sellasia pieniä yksityiskohtasia ja vanhahtavia juttuja. Keittiöön sain laitettua vihdoin baaritason kuntoon ja se vaatii enää tuolit. Ruuvasin ihan omin kätösin(ehkä kuitenki ruuvimeisselillä) jalat kiinni tasoon, missä ei tosiaan ollu mitään valmiita reikiä ja sain käteen kolme suloista, kivaa, ei niin kivutonta rakkoa. Nyt keittiö näyttää kuitenki ihanalta ja huomattavasti kotosammalta.
Kämppä on siis tauluja vaille hyvä. Seinille vielä jotain ja ah, ihanaa.

Bambi lähti Ylläkselle viikoks(ehkä pidemmäkskin aikaa) ja jätti mut yksin tänne. Vähän on ollu hiljasta ja ehkä tylsääkin, mutta muistaapa taas, mitä se yksinasuminen olikaan. Ei tää loppujen lopuks niin hirveetä oo, aamullakin pääsee aika helposti ylös sängystä! Aikaa oon sit viettäny tehden noita miesten hommia, piirtelemällä ja hengailemalla Sirkun ja Kätsyn kanssa. Tänään kävin kattelemassa porukoitten "uutta" kämppää. Kävelin sinne mun uusilla bootseilla ja sain jalkoihin rakot, niin että jouduin ottaan lainaan Iidariinan kengät kotiinpaluu matkalle. Pakko venyttää noi kengät kyllä Milz:n synttäreitä varten, etten kärsi sitten siellä. Niitä partyja onki kyllä odotettu jo pitkään! Ihanaa päästä näkemään kaikkia rakkaita ihmisiä, joita ei oo tullu vähään aikaan nähtyä. Oon ihan fiiliksissä! Ens viikko meneekin sitten kaikennäkösten synttärilahja väsäilyjen parissa ;).
Huomenna pitää mennä hakemaan tavaraa kirpparilta ikävä kyllä pois ja kattoa minkä verran tullu tuottoa, eli nyt vielä huomenna aamulla menkää hyvät ihmiset ja ostakaa kaikki meidän kamat -50% pois sieltä! En jaksa raahata niitä enää tänne takasin. Onneks saan viedä mutsin kirpparipöytään ylijäämät ja ehkä päästä niistä eroon, mutta kiva raahaaminen siinäkin :/ .

Kätsy ja Siru oli äsken kahvilla ja Katan kanssa oli taas kiva jutella kaikista maailman asioista. Elämässä on niin paljon ihmeteltävää ja ajateltavaa. Vähän ehkä tuli sellanen haikea olo taas tiettyjen asioiden ajattelemisesta ja ikävä, mutta kyllä se siitä. Toivoisin vaan, että jotain sais vielä korjattua ja harmittaa ettei se oo musta kiinni. Mutta en halua nyt miettiä suruja. Jatkan siis jumittelua ja kirjottelen taas jossain vaiheessa. :)

väriä elämään!
Keittiön kiva kulmahylly
ihana keittiö
Synttärilahja Bambilta, kävin vastas tällä viikolla hakemassa, mut on ihana!
sitten vielä minä

2 kommenttia:

  1. Oi ku oot kaunis!

    Ja ihana tapetti sun keittiössä, mitä se on, mäki haluun!?

    VastaaPoista
  2. EI mitään hajua tapetin alkuperästä, se on vuokraemännän valinta :) mutta tykkään ite kans aikas paljon. kiitos vain =)

    VastaaPoista