tiistai 8. maaliskuuta 2011

sienet!

otsikolla ei ole väliä.

Joo, on tullu taas käytyä vähä kirppareilla. Lahdessa kivasti pyörähdettiin. Löysin parit kengät sieltä niin. Ja tänään aamulla mun työhaastattelun(!) jälkeen käytiin taas kattelemassa kirppareilla ja löysin ysärivaatteisiin loput tarvittavat. Meinaan KAMALAN vyölaukun ja korkeevyötäröisen hirvittävän farkkuhameen.
Omasta kirpparipöydästä on jonkuverran kamaa lähteny, mikä on oikein hyvä, mutta sais kyllä lähtee enemmänki ku en jaksa raahata takasin kodin nurkkiin niitä sieltä pyörimään. -__-
Pitäis tällä viikolla hakea äitiltä meille oranssi sohva ja ruskea hylly, ehkä jotain muutaki sälää. Ja mummulla ja vaarilla varmaan pitäis käydä ompelemassa verhot. En jaksa.
Tänään ajateltiin Sirkuttajan kanssa lähteä käymään vähän lenkillä, niin kesäks sais itteensä vähän kuntoon, eikä hyytyis jokaseen ylämäkeen tai portaikkoon.
Aamulla kävin tosiaan työhaastattelussa Dressmannilla. 180 oli hakijoita ja 40:llä oli tänään haastattelu. Tänään illalla tai huomenna aamulla ilmottavat pääsekö johonki jatkokierrokselle. Ei ihan hirveesti oo kyllä uskoa itteensä tässä, mutta toivotaan, toivotaan, toivotaaaan....
Huomenna toinen haastattelu jossain google hakusanamarkkinoija-hommassa. Meen lähinnä kysymään, mikä on pohjapalkka, kuinka kauan ihmiset on siellä yleensä viihtyny ja mikä on työnkuva, niin tiedän sitten kuinka paljon siellä alkaa vituttaa. Puhelinmyynti kun ei ole ollut mitään maailman mieluisinta työtä. Joku kaverinkaverinkaveri oli siellä ollu ja päivän vissiin viihtyny, että semmosta. Siitä lisää sitten. Nyt pitää tehä jotain safkaa kyllä. ADIOS.

oon laiska ja siksi teinipeili
ovat kivat
converset kyllä vain!

2 kommenttia: