tiistai 27. marraskuuta 2012

me pistetään vedonlyönti siitä millon palaat takasin kun et enää kestä suomea

Taisin päättää tulla takasin....
En oikeesti halua, mutta aloin miettimään asiaa tarkemmin.
Sillon kun tulin tänne luovuin melkeinpä kaikesta mitä mulla oli, enkä katunut yhtään, koska tiesin että tärkeimmät säilyy, mutta nyt.... Jääminen tarkottais, että luopuisin lopuistakin asioista. En voi tehdä sitä, jotkut asiat on vaan liian tärkeitä, en voi pilata muiden unelmia sillä, että toteutan omani. Mun omatunto ei ikinä antais sitä mulle anteeks.
Porukka surkeena täällä selittää, että kyllä sä tänne takasin tuut, koska et sä mitään Suomee kestä. Ja ihan totta se on, en kestäkään. Mä aion vielä tulla tänne takaisin, niin usein kun vaan voin, mietin että olis siistii tulla tänne vaikka kesäks tai jotain, mutta nyt on pakko mennä Suomeen, niin surullista kun se onkin.

Tänne jää niin paljon kaikkea hyvää, etten kestä. Kaikki ihanat ihmiset ja maisemat ja kaupat ja ruuat ja kaikki. Huoh.

Milla oli käymässä viikonloppuna, oli ihan huikeen hauskaa! Vaikka se olikin vaan muutaman päivän niin ehdin näyttää hienoja paikkoja! Käytiin shoppailemassa, käytiin manolossa, käytiin razzmatazzissa, kiivettiin motnjuckin päälle, käytiin kioskossa syömässä, oltiin kotibileissä, tehtiin lettuja, käveltiin ramblalla ja nähtiin jouluvalot, otettiin tyhmiä kuvia ja juoruttiin. Mahtava viikonloppu.

En oikeen tiiä mitä muuta tässä sanois, vähän on haikea fiilis.

Yksi positiivinen asia ainakin tulee mieleen! Tänä vuonna voin ostaa kaikkia iiiihania joululahjoja, koska oon paikassa mistä löydän ihan mitä vaan, odotan palkkapäivää innolla, että voin ostaa kaikille muille kaikkee kivaa! (ja ehkä muutaman jutun itsellenikin)

tuliaisia Suomesta

shoppailumonsteri

öh






nimet ikuistettuna hyvin korkealle

on top of the world1

pakollinen turistikuva

"oot sellanen mahollisimman teini!"

hihi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti