tiistai 28. syyskuuta 2010

You dont really care a fuck, its just some game and HELL NO! I am not giving up on this one.

Eilen oli mielenkiintoisia keskusteluja mun motiiveista tehdä joitain asioita.
Mun motiivit on loppujenlopuks melko yksinkertasia, ainakin joidenkin asioiden suhteen. Toisista en oo niin varma.
Puhuin edellisessä postauksessa asennemuutoksesta. Se on joku asia mikä mun on _pakko_ tehdä. Mun itseni takia. Se ei oo helppoa, koska mä joudun oikeesti pakottamaan itteni ajattelemaan asiat eri tavalla, mä pakotan itteni hymyilemään sillon, kun ei todellakaan siltä tunnu ja mä pakotan itteni nauramaan asioille, jotka itkettää............................... samalla kun mä huudan sisäisesti. Fake? WELL HELL YEAH.
mut hei, fuck it.
sen vaan pitää lähtee jostain. Mun pitää vaan alkaa ite uskomaan siihen. Tyhmää paljastaa tässä, ettei tää oo kovin aitoa? JEP. Mutta kuka jaksaa kattella mökömököä, siinä on tarpeeks motiiveja pelata näin.
No asennemuutos toi mukanansa pari uutta ajatusta ja GAME ON ASSHOLE.


Tulee sellanen fiilis, että ei helvetti mitä mä oikeen ajattelen, voitanko mä jotain muka? Mut pitää ajatella se niin, että vitut siitä voitanko mä, kunhan sä häviät. Eikä sitä tiedä, miksei vois olla se voitto mahdollisuuskin, varsinkin jos vien tän uudelle tasolle ja keksin lisää sääntöjä matkalla. Tai no, oikeestaan, jos kaikki menee niinkun mä suunnittelin ja halusin, niin kyllä mä voitan paljonkin.



Voi kun sä et edes tiedä, kuinka pitkälle mä pystyn meneen, sä et tiedä mun näyttelijänlahjoista mitään.
(koko tää paska on ihan sun ärsyttämiseks jep, se on ainoo pointti koko kirjotuksessa melkeenpä)
Sä tiedät millanen ihminen oot, kun saat mussa aikaseks jotain sellasta, että mä haluan olla huonompi ihminen, kun mitä mä oon. Mä haluun kans satuttaa ihmisiä ja nauttia siitä. Kelaa nyt mitä paskaa. Mieti sitten niitä motiiveja ja kerro mulle missä menee pieleen. Niin ja kuten puhuttiin, niin mä tiedän kyllä mihin mä en pysty, se on todettu kyllä. Mutta ootko sä varma, että tunnet mut?
En mä kirjota tätä vihasena, vaan pistän sut vaan sinne levelöinti tasolle. Mä en tällä hetkellä tunne oikeestaan mitään. Mut ehkä sä luet jotain rivien välistä.



oivoivoi, sä niin haluat, että mä paljastan mun motiivit tähän peliin.
kusinaama, arvaa vaan paljastanko :---------------------------D
ai niin joo ja tietty kirjotin nyt tälläsen ihan just sulle kun tiiän et haluut levelöidä tästä jotain paskaa.
voin kertoo, et sä tästä mitään irti saa, koska kirjotin sen niin ettei siinä oo mitään uutta sulle.
ELI HAH, mee himaas. 

Ainiin ja liittyen eilisiin keskusteluihin, mulla on kysymys. Se, että tahtoo olla jonkun kaveri, tarkottaa, että kaikki se mistä puhuttiin, loppuis. Olisko se sitten muka sen arvosta?

maanantai 27. syyskuuta 2010

feel like dancing

Jatkan kirjottamista, asiat menee paremmin.
Viikonlopun verran kreisibailausta huvittavilla seurauksilla.
Pitkästä aikaa musta tuntuu, että asiat vois joskus vielä järjestyä.
On tapahtunu nyt paljon kivoja asioita ja on tullu jostain pari mukavaa ihmistä ja mulla on hyvä mieli ja hymyilyttää.
Ehkä kaikki johtuuki omasta asennemuutoksesta.
mutta jees, kaikki on tosi jees.












Se vaan surettaa kun Siru lähti, kun oisin halunnu fiilistellä parii juttuu ja parii ihmistä. No se tulee takas 10. päivä sit kreisibailataan pari päivää ja mä meen marraskuun lopussa tai joulukuun alussa perästä espanjaan sitä moikkaan. Pidä hauskaa murmeli.

Kolme syytä hymyillä

1. Lauantai, linnanpuiston lava, jumitus ja tupakkaa.
2. Eilen kaikki oli täydellistä.
3. Uudet ihmiset on aina sitä fiilistä, kivat ihmiset vielä enemmän.

torstai 16. syyskuuta 2010

HEI HALOO

Joo, eilen siis lähdin baariin keskiviikon kunniaksi KOSKA HOROSKOOPPI KÄSKI. Se on ihan virallinen syy, ajattelin että pitää kerrankin kuunnella. Oli kyllä ihan hauska ilta. Hannin kautta Naittiin ja sieltä sairaille jatkoille niin helmeen kämppään, tai oikeestaan luolaan o_O Oli aika vitun random porukka ja random paikka ja mä olin pikkasen hukassa. Ensin Naitissa piti fiilistellä vähän Scorpionsin Wind of change biisiä, siellä kivasti randomisti tanssimassa.

Oudoilta jatkoilta jatkojen jatkoille, jotka meni about niin, että makasin riippukeinussa poltin tupakkaa ja juttelin merirosvoista(????). Oli kyllä hauskat keskustelut. Aamulla yllättyneitä ilmeitä. Ja mulla taas tyhmä olo. Tää ei vaan vittu toimi tää systeemi. Miks mulla on näin paska asenne?

Miks tykkään enemmän sadepäiväfiiliksistä? Nyt tuntuu et oon veden alla, hukassa, pulassa, kadoksissa, hukkumaisillani.






 





ulkona sataa ja tällä kertaa fiilis onki vaan välinpitämätön. vittu mitä paskaa.

tiistai 14. syyskuuta 2010

MÄ LOPETAN

mä RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN












 





mut mitä väliä. Et sä halua mua sun elämään. Oisin halunnu mahdollisuuden näyttää kuinka kauniita voitais olla yhessä, mut ei sillä enää väliä. MÄ LOPETAN. Jos sä et tarvi mua, mäkään en tarvi sua. Sä et saa multa enää mitään, mä en tuu enää koskaan oleen sulle mitään. Pysytään toisistamme kaukana. Tätä sä halusit, kiitos ja näkemiin.



silti

maanantai 13. syyskuuta 2010

mitä vielä tahdot tietää?

Jos tahdot tietää kuka oon,
lue pari faktaa vaikka täältä, niin tiedät miksi mun tekstit on aina tällästä kusipaskaa.

20 faktaa allekirjoittaneesta

loukkaavat sanat part 2.

Jatkoa eiliselle. Terveisiä kämppiksille. Noita kirjaimia on kyllä masentavan vähän, joutuu oleen vähän kekseliäs. Elikkäs arvatkaa mikä on seuraava hankinta...


kurtisaanisanakirja

Paska fiilis vaikka viikonloppu oli hyvä.
Ainoa läppä mille nauraa on sairasta paskaa. Erittäin huonoa huumoria millä pelastaudun masentumiselta.
Siispä kotona käynnissä keksi uusi synonyymi sanasta huora - missio.

Blaija
Horatsu
Horo
Humpukka
Huora
Hupakko
Hutsu
Ilolintu
Ilotyttö
Katunainen
Kulmankiertäjä
Lehmä
Lehmukka
Lilu
Lortto
Lumppu
Lunttu
Lutikka
Lutka
Luuska
Luuttu
Lötterö
Löysätöpseli
Mäkipeura
Naakka
Naara
Portto
Prostituoitu
Ronttonen
Ropa
Ropetto
Ropukka
Vamppi
Vestaali
Vosu
Votakka

Ja näitähän tulee koko ajan lisää. Lähteny taas läppä käsistä.




Ja joo, olen jotenki taas ihan raivona ja tekee mieli itkee mut mitä mitä, en enää pysty vaikka haluisin. aivan turta jo. Ei pysty nauttimaan mistään niistä asioista mistä ennen on pystyny. Ja onnelliset asiat/ihmiset vituttaa.
Vituttaa, etten oo yks niistä koska en pääse yli.


torstai 9. syyskuuta 2010

antijäyniä

Ollaan Sirun kanssa nähtävästi tälläsellä yksi hyvä teko päivässä linjalla.
Tänään käytiin siivoamassa Hallituskadun kavereiden kämppä sillä aikaa, kun niistä yksi kusipää pelasi pokeria, toinen asukas oli nukkumassa ja kolmas jossain mökillä. Tarkotuksena oli vaan imuroida pölypallot (pölyVUORET) lattialta, mutta homma riistäyty käsistä, kun tajuttiin kuinka paskasta loppujen lopuksi oli. Esim ikkunAn kaihtimia pesin melkein 20 minuuttia ja pesin rätillä lattioita paremman laitteen puutteessa. Kaikista pahin taisi olla kuitenkin parveke.

Harmi ettei ole "ennen"-kuvaa. Mutta siis onhan se siisti.
Tämä EI ole siisti.
Tölkeistä valu jotain(veikkaan että tervaa)ympäri tota lattiaa. Hyi.
Kylläpäs se nyt puhtaana loistaa.

 "Kävitkö jo kattomassa teidän partsin lopputuloksen!?"
"En vielä, kai se samalta vieläki näyttää..."
Asukas kiitollisena pokeria pelaa.
 
No oltiin luultavasti jotain maailman ihanimpia ihmisiä tänään, mutta vittuakos sillä on väliä. Toihan kuuluu kuiteski ihan peruskavereiden tehtäviin, toi tollanen suursiivoaminen. :-------)))))) 8))))) =))))))))) ^____^
Arvostakaa, kuinka arvostamme, kun arvostatte meitä arvostaessamme teitä ystävinämme.
Oon luultavasti maailman eniten hyvällä tuulella ja tekee mieli mennä kadulle tanssimaan ja halailemaan tuntemattomia ihmisiä ja jakaa kaikille suurta ilosanomaa siitä, kuinka ihana maailma on ja kuinka täydellistä elämä voi ollakaan, miten maailmassa ihmisillä on hyvä olla jokapuolella ja kuinka kukat kukkii ja aurinko paistaa jokaiseen maailman risukasaan. Siitä kuinka ihmiset rakastaa ja arvostaa toisiaan ja on kaikille NIIN HELVETIN IHANIA JA MUKAVIA ja iloitsevat pienistä iloista joita toisilleen suovat ja palveluksista joita toisilleen tekevät. ^^
Alan itseasiassa just tällä hetkellä uskomaan Jumalaan ja Jeesukseen ja Allahiin ja vittu Zeukseen ja muihin maailman Jumalolentoihin, jotka on tehny kaikista ihmisistä niin miellyttävän mukavia ja hyväntuulisia.

 Huomio varoitus tietoisku!: Tämä merkintä ei sisällä lainkaan sarkasmia. -___________________-

tiistai 7. syyskuuta 2010

Syksy saapuu, pakko ottaa.

Melkoisen rankka viikonloppu takana!
Perjantaina olin "Escape to dance"-bileissä sirkuksessa lipunmyyjänä. Kymmeneltä kun ovet avattiin oli heti jono ovella ja se jatku sitten siitä johonki kahteen - puoli kolmeen asti. Koko ajan oli kamala kiire ja tupakkataukoja onnistuin pitämään jopa kaksi ja hermot meinas sitten mennä sirkuksen omaan henkilökuntaan, tai no ehkä yhteen tai kahteen ihmiseen. Jos mulla ei olis ollut niin kiire, olisin luultavasti räjähtänyt. Ei siinä, siis ihan mahtavat bileet, järjestäjät oli onnistunut todella hienosti ja jonkinäkönen lipunmyynti ennätys taisi myös tulla. 1100 lipusta taisi jäädä noin 80 jäljelle ja ilmeisesti kuulemani mukaan, jotku kusipäät oli tullu jotenkin myös ilman lippua sisään! Ite fiilistelin ja tanssin siinä lipunmyynnissä, mutta olis ollu mahtava kyllä itekin päästä vähän tanssahtelemaan lattialle. Mieletöntä. Vaikka olin baarissa töissä, onnistuin jotenki saamaan myös pienehköä(ihan 4-real pientä) humalatilaa päälle ja päädyin myös jatkoille ja oli mukavaa ja kivaa ja jotain taisin fiilistellä vähäC ja UH. Eipä siinä.

Lauantaina sitten oli Elinan läksiäiset ja ennen kun sinne menin, totesin kotona että pitää vetästä törkeä kunto, ennen kun liityn seuraan, kattelin kotona kun poijjaat pelaili DJ-heroa ja lähin aika myöhään vasta. Oli helvetin hauska ilta ja onnistuin tuhoamaan laittoman määrän alkoholia ja kuntokin oli sen mukanen. Minttuviinat taitaa jäädä vähäksi aikaa alkon hyllylle ja shottejakaan ei tarvi baarissa hetkeen tilailla. Reittinä toimi Williams-Kiira-Kane-Hima-Bankki-Hanni ja Hannista muistikuvat sitten onki aika vähissä(hämärästi muistan jauhaneeni jotain kusipaskaa wowista tupakkapaikalla). Tanssilattialla taas tullu hieman sekoiltua ja hölmöiltyä, kröhöm... ja taisin loppuillasta esittää Kiiran tyttöystävää ja huutaa sitä ahdistelleelle miehelle, että pysy erossa mun naisesta! Jatkoille (tottakai) menin ja hirveissä siellä pyörin ja hyvin hämäriä asioita tein. Tietyssä vaiheessa suutuin ja sitten sekosin ja tein hyvinkin mielenkiintoisia ratkaisuja.
Aamulla heräsin ja silmiä avaamatta totesin, että ompa hyvä olla. Silmät avasin pään sisällä huusin "MITÄ VITTUA, OLENKO MÄ HIMASSA?". Sairaimman asian vähään aikaan samalla hetkellä tajusin. Siitä vuodata en koska tätä lukee mahdollisesti sellaisetkin ihmiset, joille asiasta en halua huudella. Kaikkein sairainta on että on tiettyjä asioita mitä kuuluu fiilistellä, ja mä en tajua mikä mua vaivaa, kun en niin pystynytkään tekemään. Ajattelin koko ajan hyvin tyhmiä asioita ja samalla huusin pään sisällä että pliis voisitko nyt keskittyä TÄHÄN tilanteeseen ja voisitko alkaa nyt fiilistelemään. Mutta ei niin ei. Hankalaks menee, kun joutuu väkisin yrittään ja sekään ei toimi. Tää vaihe on kestäny tosi pitkään ja se on harmillista, koska se vaikeuttaa mun sopeutumista tähän tilanteeseen mikä on päällä ja niin kovasti toivoisin, että voisin löytää tästä edes jotain positiivista. Mutta kun en vaan pysty.

jep tajuan, että tästä tekstistä ei varmaan kovin moni ymmärrä, että mistä helvetistä mä puhun.  


Ja tähän väliin mun on siis pakko tehdä itelle pientä fiilistely aivopesua ja koittaa tajuta tiettyjä asioita!







Tänään ollu ihan mukava päivä omalla tavallaan. Sirun kanssa puhdistettiin Jussin ovi tarroista! Alotin tän urakan pari viikkoo sitten ja se jäi vähän kesken, mutta nyt saatiin se päätökseen.

Siru putsailee.
Meitsi putsailee apunani "plankton club"-kortti.
Ja tästä on vaan pakko olla todisteita, Jussi teki oman osuutensa irrottamalla pari tarraa.
Putsailun puolivälissä tilanne oli tämä.
Seinältä lähti (uskomatonta kyllä) Mickey Rourke elämänsä - juliste vihdoin. Ainoa jäljellä oleva on enää Freddie Mercury, vielä senkin aika tulee koittamaan.

käytiin hallilla Katan kanssa kattelemassa raksailua. (feat. Late)
perus suomalaisella masentuneella viiltelevällä kahvilla käytiin myös.
Ja Kata fiilisteli tota rappusta.
Autossa oli Kultakatriinan kanssa mielettömät Julma Henkka fiilistelyt ja yhtä biisiä lainaten muutamat sanat sanoen

Mikään ei tunnu miltään, mä oon turta. 
Elämä menee ohi niinku se ois vittu unta.
Keräilen sirpaleita niinku aina.
Vittu mä en osaa muutakaa.

Vitun huora mikset sä rakasta mua.

Tästä muurista ei tule enää kukaan läpi koskaan saatana.